Nieuwsbrief 9-4-2023

Beste mensen,

Hier een overzicht van de bands die komend weekeinde optreden.

Vrijdag 12 april JPK BAND

De JPK Band is een uniek bluesrock trio, aangevoerd door de charismatische zanger/gitarist Jan Pieter Kuijten. Mede door de stuwende bas van Maurice van den Nobelen en de verwoestende grooves van Jan Keuter zet deze band een onmiskenbaar eigen geluid neer. Naast voornamelijk eigen werk, meer dan 40 eigen nummers, spelen ze ook afwisselend hits van oa.: Stevie Ray Vaughan, Jimi Hendrix, Roy Buchanan, Johnny Winter, Ten Years After, Chuck Berry, Elvis, etc, overgoten met hun eigen JPK saus. Door de ruime ervaring heeft dit trio inmiddels een zeer goede live reputatie opgebouwd in talloze kroegen, festivals & feesten. Keer op keer weet de JPK Band het publiek weer te vermaken, het dak eraf te spelen, de boel op stelten te zetten en er weer een flink feest van te maken met hun beroemde uitstapjes en uitspattingen. Kortom, zeker de moeite waard om te komen bekijken. Hun website, waar nog veel meer informatie te vinden is, liegt er niet om kijkende naar de vele fotos, filmpjes, mp3’tjes en reacties in hun gastenboek.

De JPK Band, bestaat uit:

Jan Pieter “JPK” Kuijten – Gitaar & Zang

Maurice “Mace the Bass” van den Nobelen – Bass

Jan “Single Stroke Johnny” Keuter – Drums

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zaterdag 13 april BROCK BLUES/ROCK

BROCK, een samenvoeging van blues en rock. Dat is waar BROCK voor staat. Een genre waar veel bands actief in zijn en niet voor niets; voor elke muziek liefhebber zitten er mooie songs bij. BROCK streeft naar een breed aanbod van goede muziek, zowel eigen werk als bekende en minder bekende nummers.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 14 april STONEY

Op 8 maart 2015 was het eerste optreden van Stoney. In 6 jaar waren er landelijk veel optredens op braderieën o.a. bij Dedemsvaria en diverse country cafés tot in Spanje. In Zevenaar opende STONEY het Spikker country festival.
Na een periode door COVID kunnen de bandleden van Countryband STONEY er nu weer lekker tegen aan. Zondagmiddag 15 mei speelden staan zij voor het eerst op het podium van Het Bluescafe Apeldoorn. Het was een enorm succes. De band heeft er ontzettend veel zin in en hopen dat u komt luisteren en natuurlijk wellicht een (line) dansje(s) doen.

STONEY bestaat uit 5 bandleden: zangeres Annet Jeths , bas Okkes Ursepuny, solo Eddy Koekerits , slag en zang Leo Logher en drummer Johan Maes. De ervaren muzikanten hebben een muzikale achtergrond vanuit diverse bandjes en muziekstromingen van Blues en Country, tot Rock. Het uitgebreide repertoire bestaat, uit nummers van o.a. Rolling Stones, Elvis, Creedance, Mavericks en Smokey ( Chris Norman ) Het sprankelend repertoire bestaande uit allround songs, meezingers en heerlijke line dance nummers wordt door een breed publiek zeer gewaardeerd.

Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Dat was het weer voor deze week. Uiteraard hoop ik jullie te zien om samen te genieten van de muziek.

Groet,

Jan