4-6-2024 Nieuwsbrief

Beste mensen,

Deze week in het Bluescafe te zien.

Vrijdag 7 juni HOFNAR met speciale gast.

“Hofnar Blues speelt akoestische blues uit de oude doos en het recent verleden.
3 Mannen uit het midden-oosten (Apeldoorn) bespelen vol overgave hun akoestische en elektrische (bas) gitaren, footstompbox, cigarbox, stembanden en slide-instrumenten.
Ze spelen niet te hard maar het klinkt als een volledige band.”

Henk speelt de bas.
Henri haalt de meest onmogelijke trillingen uit zijn resonator-gitaar.
Alan speelt sigaar-gitaar uit eigen doos.
En ze zingen er ook nog alle drie bij.

Speciale gast drummer.

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zaterdag 8 juni THE HILLS BLUESCOLLETIVE

The Hills Blues Collective is de blues band rond zanger en multi-instrumentalist Anne-Maarten van Heuvelen a.k.a. Hills. Met verschillende gastmuzikanten speelt hij blues in verschillende vormen. Van gruizige traditionele blues met uitstapjes naar funky soul tot vette blues rock. Voor het optreden op zaterdag 8 juni spelen op basgitaar Raymond Oosterhuis en op drums Björn van der Boom mee. Raymond is een bekende Apeldoornse bassist die onder andere door Europa tourt met Dede Priest & Johnny Clark’s Outlaws. Björn van der Boom speelt onder ander met de Living Room Heroes.

Come out and join the fun!

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 9 juni FORD NIGHT

Ford Night is een power blues/rock trio dat eind 2023 is opgericht door gitarist/zanger Johan Hakkens. Na het zetten van Facebook advertentie was de bezetting al na één dag geregeld. Corné Tak neemt de drums voor zijn rekening en Henk Boudeling de bas. Er wordt veel werk gespeeld van Robben Ford, een gezamenlijke held van de drie leden, maar ook de bluesy shuffles en rustige ballads zijn zeker aanwezig in de setlist. Ford Night biedt een gevarieerd programma met afwisselend virtuoos instrumentaal werk en nummers met zang dat energiek wordt gebracht door zeer ervaren musici.

Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Dat was het weer voor deze week en hoop jullie weer te zien in de Blues.

Groet,

Jan