Nieuwsbrief 30-8-2023

Beste mensen,

 

Hier weer een overzicht van de bands die komend weekeind op de agenda staan.

 

 

Donderdag 31 augustus DE GEWELDIGE GASTEN (met special quest BRITT)

Op donderdagavond 31 augustus spelen in het Bluescafe de Geweldige Gasten. Een geroutineerd gezelschap, dat regelmatig een optreden verzorgt met een speciale gast.

De bezetting is: Inigo Grimbergen – slagwerk, Wan Kemper – keyboards, Martin van Delden – bas, Lex Kemper – gitaar.

Deze aflevering is de special guest Britt, een jong aanstormend talent.

Inigo hoorde haar optreden op een festival waar hij ook speelde, en was dusdanig gecharmeerd van haar zangkunsten dat hij haar spontaan als geweldige gast heeft uitgenodigd. En jawel, ze zei ja!

Zo kunnen wij deze avond naar haar luisteren met nummers van o.a. Tina Turner, Radiohead, U2, Toto, en the Eagles.

Wederom een mooie aflevering, zo denken wij.

Aanvang ongeveer 20:00 uur. Allen welkom, gratis toegang.

 

 

 

Vrijdag 1 september THE OUTLANDO’S

Een van de meest opwindende acts van eind jaren 70, begin jaren ’80 was toch wel The Police. Op de plaat, maar vooral ook live heeft deze band in zo’n zes jaar een ontwikkeling doorgemaakt. Van punk wannabe’s tot pop supersterren in vijf albums die stuk voor stuk succesvol waren. 

 

De passie voor de live energie van de Police leidde voor Ace de Vin, Anne-Maarten van Heuvelen en Yang Zhang tot “The Outlandos”, Een Police tribute die een poging waagt deze live energie te re-creeren. Drie zeer ervaren muzikanten met uiteenlopende achtergronden maar een gedeelde passie voor The Police. Alle grote hits komen voorbij, aangevuld met flink wat album tracks en live favorieten. Kortom, een avondvullende set met een hoog meezing gehalte en hoge herkenbaarheid!

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

 

 

 

Zaterdag 2 september MARBLE TONES

De MarbleTones zijn dé fifties swing bluesband die je gezien moet hebben. Blues als feest van het leven met muzikaal entertainment en goede verhalen onder het genot van een drankje. Aan het eind gaan de voetjes van de vloer. Zanger-bassist Anne-Maarten van Heuvelen, mondharmonica virtuoos Ben Bouman en gitarist buizenversterkerdokter Arie-Jan Folkerts zetten samen een spetterende blues show neer.  

De band werd opgericht in 2000 en ze speelden de afgelopen twee decennia met veel succes in binnen- en buitenland van Finland en Engeland tot aan San Francisco. Ze maakten drie albums en speelden in Nederland op de meeste blues podia. Pak je kans en ga kijken hoe ze op 17 juni in het Blues Café eigen nummers en klassiekers van Little Walter en de Fabulous Thunderbirds swingend neerzetten.  

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

 

 

 

Zondag 3 september HAPPY STONES

Een van Nederlands beste Rolling Stones-tributebands. Zij verzorgen een avondvullend programma waarin ze vele klassiekers van deze ultieme rockband ten gehore brengen.

The Happy Stones, met hun opwindende Stones sound zijn nu vijf jaar bij elkaar en komen uit Arnhem.Bezetting: Anders Ronnie Stones: gitaar en toetsen, BB Keith: gitaar ( ook met open G tuning), Ron Wyman Stones: bass, Theo Charlie Stones: drums. En op zang de fantastische Ben Mick Jagger! Kom genieten van een compleet Stones concert van Start me up tot en met Jumpin’Jack Flash en  Brown Sugar. Maar ook de verfijnde pareltjes als Fool to Cry, Angie en Melody worden niet overgeslagen.Zorg dat je deze niet mist…Aanvang 16.00 uur, vrij toegang.

 

Dat was het voor deze week en hoop jullie weer te zien in het Bluescafe.

 

Groet,

 

Jan