Nieuwsbrief 14-3-2024

Beste mensen,

Hier weer een overzichtje van de optredens die komend weekeinde plaatsvinden.

Vrijdag 15 maart THE FUSE TONES


In november 2021 sloegen drie muziekliefhebbers (Rob vd Grijp – gitaar; Paulus Dijkstra – drums en Edmond Valentijn – bas) de handen ineen om een jazzrock band te starten. Na aanvankelijk als trio vele repetitie-uren gemaakt te hebben, is met de komst in 2023 van toetsenist Philip vd Zande de band compleet en zijn The Fusetones klaar om zich aan het publiek te presenteren.
De band brengt een gevarieerd cover repertoire – binnen de jazzrock/fusion stijl – waarin invloeden van jazz, funk, rock en blues zijn terug te horen. Elk instrument krijgt de kans om in de spotlights te treden door middel van (korte) solo’s en/of het spelen van de hoofdthema’s, wat zorgt voor een levendig dynamiek op het podium.

Met The Fusetones ben je verzekerd van een boeiend en veelzijdig muzikaal optreden!
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.Zaterdag 16 maart MORBLUS

Deze fantastische band heeft al vaker in het Bluescafe opgetreden.

Een Concert om zaterdag 16 maart naar uit te kijken. Dan keert de sympatieke Italiaan Roberto Morbioli  robertomorbioli.com  weer terug in Het Bluescafe
voor zoals,altijd een puik Bluesfeestje.

Naast zijn werk als erkend gitarist in de Europese bluesscene, laat Roberto zich zien in zijn vele zelf gecomponeerde stukken als getalenteerde songwriter met invloeden uit de blues, soul, funk, rock en traditioneel Amerikaanse Folk

De gitarist zanger en songwriter Roberto Morbioli
is al meer dan 30 jaar de frontman van de Europese
band MORBLUS en wereldwijd actief in de bluesscene
Roberto, geboren in 1965 in Verona, groeide op in een familie van muzikanten die zijn passie voor muziek al op jonge leeftijd bijbrachten.
De jonge Roberto begon zijn carrière als bluesmuzikant op 17-jarige leeftijd en heeft zich sindsdien met hart en ziel ingezet.
Na een paar jaar ervaring op de podia van kleine clubs in de omgeving, richtte hij zijn eerste band MORBLUS op.
Met MORBLUS kwam zijn carrière in een stroomversnelling en met ruim 14 uitgebrachte albums werkte hij samen met internationaal gerenommeerde artiesten als John Mayall,Ronnie Earl, Martha High etc. en optredens op grote podia in de Europese bluesscene

Aan het begin van de jaren 2000 zorgde hij voor de langverwachte intrede in de VS, waar hij sindsdien in veel bekende clubs en festivals heeft gespeeld.
Met o a, het optreden op het befaamde North Atlantic Blues Festival (Rockland, ME (VS)) .

Zaterdag 16 maart Roberto Morbioli  & Mo

Zondag 17 maart SPINNERS BLUESMACHINE
Huidige bezetting:
Evert Veenhuis, Slagwerk
Evert is oprichter van Spinners Blues Machine en heeft al een 50 jarige carrière in de muziek.
Hij speelde onder andere  bij de Bullfrog Blues Machine.

Dennis Hulscher, lead gitaar
Sinds 2012 gitarist bij Spinners Blues Machine. Speelde in rock bands, big bands en diverse cover bands en nu Back to the Blues.

Alexander Grutters, toetsen
Vaste kracht sinds 2013,  speelde in diverse coverbands en een progressive rock band. Speelt zowel Hammond (met Leslie) als piano.

Sunny G, Zang
Sinds 2014 is Sunny G de charmante zangeres van Spinners Blues Machine. Van ingetogen tot over de top, ze heeft het allemaal in huis. In het verleden veel gezongen in diverse entertainment shows.
​Samen met Dennis vormt zij ook nog het duo SD&C.

Hans Verdonschot, basgitaar
Na diverse wisselingen is in 2017 Hans ingelijfd als basgitarist. Hans is tevens frontman van de Free Funges Factory waar Dennis ook in speelt.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.


Dat was het voor deze week en hoop jullie te zien in het Bluescafe en samen genieten van de muziek.

Groet,

Jan 

Klik hier voor de volledige agenda Bluescafe