26-6-2024 Nieuwsbrief

Beste mensen,

Deze week te horen en te zien in het Bluescafe.

Donderdag 27 juni DE GEWELDIGE GASTEN

Deze aflevering is de geweldige gast Michel Peters, een veelzijdige zanger uit Wageningen. Dat heeft hij o.a. laten zien op het Woetstok Festival in Wageningen.

Afgelopen jaren heeft hij daar met een verscheidenheid aan bands meegedaan.

Van al deze optredens heeft Michel één nummer gekozen, en zal hij deze samen met de ‘Geweldige Gasten’- band ten gehore brengen

Denk daar bij aan Joe Cocker, Herman Brood, De Dijk en nog veel meer.

Michel Peters maakt deel uit van:

– Code Brood – Herman Brood tribute band

– Ferme Jongus – Nederpop

– The Fake Brothers – Bluesband

De Geweldige Gasten is een geroutineerd gezelschap, dat regelmatig (de laatste donderdag van de maand) een optreden verzorgt met een speciale gast. De bezetting is: Inigo Grimbergen – slagwerk, Wan Kemper – keyboard, Martin van Delden – bas, Lex Kemper – gitaar.

Aanvang pakweg 20:00 uur. Allen welkom, gratis toegang.

Vrijdag 28 juni SOCIAL DEPTHS

Social Depths is een alternatieve rockband en bestaat uit Cas: leadzang + gitaar Roos: bass + backingvocals Jochem: gitaar Bart: backingvocals + samples Rik: toetsen Meike: drums We zijn enthousiaste muzikanten en maken vooral eigen nummers met soms een covertje. Onze inspiraties zijn o.a. Metallica, Muse, Nothing but thieves; van softrock tot heavy metal. 1 ding is zeker: het is nooit saai!!

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zaterdag 29 juni MO AND THE STAGE ANIMALS

Mo & The Stage Animals bestaat uit muzikanten die hun sporen in de scene ruimschoots verdiend hebben. Zij hebben elkaar nu gevonden in deze super formatie. De band speelt met hart en ziel en maakt van elk optreden een waar feest! Rauwe blues wordt afgewisseld met stevige rock of een mooie gevoelige ballad. Door deze verschillende stijlen is het voor iedereen genieten!

De zware donkere blues stem van Monique Verkerk gecombineerd met het enthousiaste spel van de muzikanten onderling, is een waar genot om te horen én te zien. Damien Hughes is de ervaren gedreven gitarist, die het plezier van muziek maken uitstraalt. Met René Bouwman op drums en bassist Hans van der Mispel voegt deze ritme sectie niet alleen ervaring toe maar vormt het ook de steady heartbeat van de band. Last but not least is het warme originele Hammond geluid afkomstig van Alfred van Sprang.

Mo & The StageAnimals is een band die je niet wilt missen!

Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Zondag 30 juni MARYLEBONE EN BANG GANG

Marylebone is een Nederlandse Modern Rock/Blues-formatie bestaande uit zangeres Daniëlle Schevers, gitarist Maurice van Wijk, drummer Bob Hoekstra en bassist Bas Bach. Allemaal gepassioneerde muzikanten met een flink dosis ervaring in de muziekscene, festivals, Paradiso, Melkweg, radio, en meer…. Elke keer weer klaar om hun passie voor muziek te delen met het publiek, en deze te grijpen met veel energie, dynamiek, goed verzorgde muzikaliteit en warme zang.
Marylebone dankt zijn naam aan de chique woonwijk Marylebone (Mah:lie:bun) in London, waar o.a. Jimi Hendrix en Paul McCartney woonden. Een plek waar oude en nieuwe inspiratie elkaar tegenkomen. De band speelt nummers van o.a. Joe Bonamassa, Beth Hart, Joss Stone, Philip Sayce, Henrik Freischlader, John Mayer Trio, Gov’t Mule en meer….

Biografie van Bang Gang volgt zo spoedig mogelijk.

Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Dat was het weer en uiteraard zie ik jullie graag in het Bluescafe om samen lol te maken.

Groet,

Jan