Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BLACK TOP

1 april 2023 @ 22:00 - 2 april 2023 @ 01:00

Zaterdag 1 april BLACK TOP
Black Top is een gierend en ronkend blues rock trio met een rock ‘n roll instelling. In augustus 2013 maakte zanger bassist Anne-Maarten ‘Hills’ van Heuvelen de bezetting van de band compleet met Elmer Meijers op gitaar en Rogier Berben op drums. Met hen erbij speelt de band materiaal van de eerste twee succesvolle albums, nieuw materiaal en traditionals. Black Top heeft een frisse benadering van blues rock en zet klassiekers met ballen en respect voor het genre neer.
Hoewel vandaag de dag  veel blues rock bands gebruik maken van het geluid van de jaren ’60, grijpt Black Top in hun sound juist terug naar de blues rock uit de jaren ’70 en ’80.  Ze  combineert het geluid van AC/DC en ZZ Top en schuwt op ‘Cherry Picking’ niet het gebruik van het type jaren ’80 synthesizers zoals bijvoorbeeld gebruikt op de ZZ Top klassieker ‘Eliminator’.
Black Top bracht eind 2008 het debuut album ‘Rough ’n Gritty’ uit. Het album werd in binnen- en buitenland goed ontvangen en de band kreeg een grote schare fans. Het trio presenteerde het tweede album Sour Milk in een uitverkocht Paradiso Amsterdam.
Half december komt Black Top met haar derde album.Het album heet Cherry Picking en is opgenomen in Dresden, Oost-Duitsland.
Black Top bestaat uit: Anne-Maarten van Heuvelen (ook bekend van NO Blues en de Marble Tones) op bass, Elmer Meijers op gitaar en op drums Rogier Berben.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Gegevens

Begin:
1 april 2023 @ 22:00
Einde:
2 april 2023 @ 01:00
Evenement Categorie: