Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

The Sidekicks

15 september 2018 @ 22:00 - 16 september 2018 @ 01:00

The Sidekicks uit Meulnhörn, Texas of the North
De geschiedenis van de band gaat terug naar 2007. De zeer ervaren bandleden van The Sidekicks, opgegroeid met rhythm & blues, zijn van vele markten thuis. Eind 2012 bracht de band de zeer succesvolle cd ‘Blues And More Than Blues’ uit. Het album haalde de Dutch CD Top 100. De band maakte daarna zijn opwachting bij veelbeluisterde programma’s als onder andere 3FM en NPO Radio 2 (Muziekcafé).
Eind mei 2017 heeft de band een nieuwe cd uitgebracht (Suburban Records Haarlem) . De nieuwe cd is opgenomen in de befaamde Wisseloord Studio’s in Hilversum. Het album is genaamd ‘Texas of the North’. Die naam is aan de plaat verbonden als ode aan Meulnhörn, het buurtschap bij Siddeburen waar de band zijn thuisbasis heeft. Het album bevat 12 nummers, allemaal door de bandleden zelf gecomponeerd.
De band typeert de eigen muziek als “Sidekicksound’, een mix van stijlen als blues, rock, pop en jazz, ‘blues and more than blues’ dus. Ook de release van deze cd is erg succesvol. Opnieuw was band te gast bij NPO Radio 2 Muziekcafé. The Sidekicks trad op tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe 2018.
Meer informatie over de band valt te zien en te beluisteren op hun website: www.thesidekicks.nl
The Sidekicks:
Teo de Haan – zang, mondharmonica
Peter Hummel – gitaar
Bennie Timmer – gitaar
Fenno de Boer – basgitaar
Wim Entzinger – drums
Klaas Wolf – geluid

Gegevens

Begin:
15 september 2018 @ 22:00
Einde:
16 september 2018 @ 01:00
Evenement Categorie: