Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

THE BOTTLES

januari 15 @ 16:00 - 20:00

Zondag 15 januari THE BOTTLES
The Bottles komen uit Apeldoorn en bestaan sinds 2006. De naam refereert aan de grootste gemeenschappelijke liefdes van de oprichters: the Beatles en bier. De leden vinden elkaar ook in de mentaliteit. Ze nemen zichzelf en het leven niet al te serieus, het moet vooral wel vrolijk blijven, en er moet vooral bij gepraat, gedanst en gedronken kunnen worden!
In de minimale bezetting bestaan the Bottles uit Hans van Mastrigt (zang/harmonica) en Lex Kemper (zang/gitaar). Regelmatig haken Martin van Delden (zang/bas) en Wan Kemper (toetsen/zang) aan, en speciaal voor deze gelegenheid doet ook Inigo Grimbergen (slagwerk) nog mee.
Er worden werken gespeeld van the Kinks, Eric Clapton, Coco Montoya, uiteraard ook Beatles, en Zappa, maar ook the Monkees, John Mayall, the Everly brothers, Randy Newman, en nog vele anderen.
De bendeleden hebben ruime ervaring opgedaan in het Apeldoornse circuit; er zijn of worden nog steeds muzikale bijdragen geleverd bij: MFI, de Zaak, 3hoog achter, Rob Hoeke (ja, die!), the Foolz, meneer van Zanten, the Steel Breeze, Dragisha, JayVee band, Bernard Brogue band, e.v.a.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Gegevens

Datum:
januari 15
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie: