Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

TALKIN’ BLUES

2 november 2019 @ 22:00 - 3 november 2019 @ 01:00

ZATERDAG 2 NOVEMBER: TALKIN’ BLUES

Talkin’ Blues zag het licht in 2015, tijdens een eenmalig tribute optreden op “Jazz in de Gracht” in Den Haag voor de toen nét overleden BB King. Het bleek een gouden recept dat door het publiek werd omarmd.
De band werd gezien en vervolgens gevraagd voor optredens door heel Nederland en Duitsland. Onder andere op festivals zoals; het Zeehelden Festival, Affligem Blues festival (Delft Blues), de bekende DNR Bluesclub (2 keer uitverkocht), Blues in Zyflich, en in vele clubs en kroegen.
Met het nieuwe repertoire, dat is uitgebreid met andere succesnummers uit de gouden jaren van de Blues, trekt deze opzwepende Haagse formatie volle zalen. De vaste achterban groeit elke dag.
In 2019 gaat Talkin’Blues verder met een nieuwe frontman: Elroy, een zanger met een rauw randje en met jaren ervaring in de Blues en Rock. De band is inmiddels volop bezig met het maken van een eigen CD, en ze gaan gestaag door met het maken van live opnames en video’s, zodat de fans nog even kunnen nagenieten na een optreden.
Talkin’ Blues bestaat uit Elroy: Lead vocals, Peter Langerak: Gitaar & zang, Tjaart Venema: toetsen, Paul Robert: bas, Sammy de Fretes: drums en bij speciale gelegenheden speelt sessie-saxofonist Tom Moerenhout de nodige songs mee

Aanvang 22.00; toegang vrij.

Gegevens

Begin:
2 november 2019 @ 22:00
Einde:
3 november 2019 @ 01:00
Evenement Categorie: