Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spinners Blues Machine

april 7 @ 22:00 - april 8 @ 01:00

Zaterdag 7April: Spinners Blues Machine

Een Blues(rock) band afkomstig uit Cuijk. Een 5 koppige bezetting met drums, bas, gitaar, toetsen en zang. Door deze volledige bezetting en persoonlijke voorkeuren van de verschillende bandleden komt er meer dan alleen standaard Blues voorbij.
Spinners Blues Machine tapt daarbij uit verschillende vaatjes: stevig dankzij de invloed van rock, dansbaar door de blues en funk en af en toe wat soul. Denk aan een bedreven en zeer ervaren ritmesectie, een stuwend Hammond orgel, ronkend gitaarwerk waarbij het stevige solowerk niet uit de weg gegaan wordt.

Tel hierbij de vocalen op van leading lady Sunny en het plaatje is compleet. Deze getalenteerde dame kan van ingetogen tot helemaal over de top en alles hiertussen.

Van BB King, tot Bonamassa met een vleugje Stevie Ray  en van Coco Taylor tot Beth Hart via Eva Cassidy.  Ze komen allemaal voorbij tijdens de show. Eigen nummers staan sinds een jaar ook op het repertoire.
Kortom Spinners Blues Machine brengt een swingend repertoire van veelzijdige nummers onder begeleiding van veel energie en zichtbaar plezier.

Spinners Blues Machine bestaat uit:
Drums:  Evert (Ex- Bullfrog Blues Machine)
Toetsen:   Alexander
Basgitaar: Hans (Ex Mr B)
Gitaar:  Dennis (Ex BTB, Ex BackinBiznizz)
Zang:  Sunny


https://www.facebook.com/SpinnersBluesMachine
Voor boekingen bel Evert: 0485 316555 of Dennis: 0651588055

Gegevens

Begin:
april 7 @ 22:00
Einde:
april 8 @ 01:00
Evenement Categorie: