Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SPINNERS BLUES MACHINE

1 september 2017 @ 22:00 - 2 september 2017 @ 01:00

Vrijdag 1 september: SPINNERS BLUES MACHINE

Spinners Blues Machine; een Blues(rock) band afkomstig uit Cuijk. Een 5 koppige bezetting met drums, bas, gitaar, toetsen en zang. Door deze volledige bezetting en persoonlijke voorkeuren van de verschillende bandleden komt er meer dan alleen standaard Blues voorbij. Spinners Blues Machine tapt daarbij uit verschillende vaatjes: stevig dankzij de invloed van rock, dansbaar door de blues en funk en af en toe wat soul. Denk aan een bedreven en zeer ervaren ritmesectie, een stuwend Hammond orgel, ronkend gitaarwerk waarbij het stevige solowerk niet uit de weg gegaan wordt.
Tel hierbij de vocalen op van leading lady Sunny en het plaatje is compleet. Deze getalenteerde dame kan van  ingetogen tot helemaal over the top en alles hiertussen.
Van BB King, tot Bonamassa met een vleugje Stevie Ray  en van Coco Taylor tot Beth Hart via Eva Cassidy.  Ze komen allemaal voorbij tijdens de show. Eigen nummers staan sinds een jaar ook op het repertoire.
Kortom Spinners Blues Machine brengt een swingend repertoire van veelzijdige nummers onder begeleiding van veel energie en zichtbaar plezier.
Spinners Blues Machine bestaat uit:
Drums: Evert (Ex- Boulevard Blues)
Toetsen: Alexander
Basgitaar: Hans
Gitaar: Dennis
Zang: Sunny
https://www.facebook.com/SpinnersBluesMachine
Aanvang 22.00; toegang vrij.

Gegevens

Begin:
1 september 2017 @ 22:00
Einde:
2 september 2017 @ 01:00
Evenement Categorie: