Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SAMANTHA MARTIN & DELTA SUGAR (Canada)

november 6 @ 20:30 - 23:30

SAMANTHA MARTIN & DELTA SUGAR (Canada)

https://samanthamartinmusic.com

Zaterdag 6 november 

Samantha Martin en haar geweldige begeleidingsband kennen hun oorsprong in het Canadese Toronto maar ze zouden zo uit Memphis kunnen komen. Want dat is wat we kunnen verwachten van Samantha Martin onvervalste Memphis soul & blues met een ruw randje.

Samantha Martin is namelijk een zangeres met een buitengewone kracht en diepgewortelde emotie geïnspireerd op artiesten als Aretha Franklin en Sharon Jones. Als je naar Samantha luistert wordt je ongetwijfeld geraakt door haar omvangrijk stemgeluid dat gedrenkt is in whisky.

Ze slaagt er moeiteloos in om een oneindige reeks van emoties over te brengen, waardoor je het ene moment tranen in de ogen krijgt en het andere moment je ziel voelt opbeuren met gevoelens van hoop, verlangen en geloof. De teksten zijn doortastend en de harmonieën en arrangementen roepen het beste uit de soulklanken van Stax Records.

De band zorgt voor een heerlijke groove .Het is een vocaal mengsel dat Delta Sugar produceert, namelijk pure, onvervalste neuron tintelende magie waarbij de som nog rijker is dan de al zielsmeltende delen.

De band stond niet voor niets in 2018 in de halve finale van de wereldwijd erkende International Blues Challenge gehouden in Memphis. Bovendien was de band één van dé verrassingen op het Moulin Blues festival in 2019!

Het concert zal in het teken staan van de nieuwste release het album ‘The Reckless One’.

aanvang 20:30 Entree €12,50 (eindtijd afhankelijk van de regels)

Video’s

https://youtu.be/YZE62xQ0z9k

https://youtu.be/oLhvstbyuec

https://youtu.be/6OiROAihjKQ

Gegevens

Datum:
november 6
Tijd:
20:30 - 23:30
Evenement Categorie: