Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RSON

april 14 @ 22:00 - april 15 @ 01:00

Vrijdag 14 april RSON
Onvervalste Rockenergie, vette rockriffs en gave meezingnummers, we hebben ze allemaal.
RSON is een krachtige coverband die bestaat uit Bart (zanger) Sonja (zangeres) Eric (gitaar) Maarten (toetsen) Jimmy (drums), Hans (bas)
Het repertoire bestaat uit een mix van bekende en verrassende pop+rock covers uit de jaren 70, 80 en 90 die moeiteloos afgewisseld worden met hits van nu.
Klinkt als Red Hot Chilly Peppers, Anouk, Nirvana, Rage against the machine, U2, Billy Idol, Tom Petty, Bryan Adams, Skunk Anansie, Beatles, Michael Jackson, Pink, Golden Earring, de Dijk, AC/DC, Foo Fighters 
Rson spelen Skunk Anansie tot aan Anouk en Guns ‘n’ Roses… en alles wat daar tussen zit. Dit in combinatie met een enthousiaste en energieke podium uitstraling maakt RSON tot een uiterst geschikte band voor elke gelegenheid. Of het nou een zaterdagavond in de kroeg is, een festival, kermis, bruiloft, bedrijfsfeest of de 80ste verjaardag van je super hippe oma. Het belangrijkste voor ons is het plezier in het muziek maken, in het optreden en het samen op pad zijn..
Voor de meeste optredens hebben wij eigen geluidsapparatuur ter beschikking en een basis lichtinstallatie. Grotere locaties zijn verder ook geen probleem; we hebben voldoende contacten in ons netwerk om elk podium van de nodige techniek te voorzien.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Gegevens

Begin:
april 14 @ 22:00
Einde:
april 15 @ 01:00
Evenement Categorie: