Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

More Than Blues

16 september 2017 @ 22:00 - 17 september 2017 @ 01:00

€ 5

Zaterdag 16 september More Than Blues

Lain Barbier

Lain Barbier

Lead Guitar & Vocals

Barbier was zanger bij de Nederlandse rockbands Turbo, Diesel en No Exqze en deed veel sessiewerk met onder andere Candy Dulfer en leden van Golden Earring. Op het moment zingt hij ook bij de bands: Smalltown Nobodies, Jukebox Heroes, 3.O, 4Generation band, Revelator, Lain & Sven en het opnieuw opgestarte Turbo.

Nico Groen

Nico Groen

Drums

…speelde o.a. met:Herman Brood; Hans & Candy Dulfer; Andre Hazes; Herman Deinum; Adje v.d. Berg; Bertus Borgers; Jan Rietman; Tijs & Kobus Groen; Krystl; Martin Verdonk; Carmen Sars; Cees Meerman; Arthur Conley; D.C. Lewis; Kaz Lux, e.v.a.

Anita Duijf

Anita Duijf

Hammond

Hoewel in de Jordaan te Amsterdam geboren bracht ze haar jeugd door in Arnhem waar ze al snel terecht kwam bij bands als The Atlantics, Surfinco en Driftin’ Soul (1970). in 1971 terug verhuisd naar Amsterdam waar ze speelde bij de band Respect en later met de meidenband Girlie (1978 grote hit Andy) en in 1982 meegespeeld met Bill van Dijk op het songfestival in Harrogate, Engeland. de laatste jaren werkt ze als freelance hammondspeler met o.a. de danny lademacher band en tough & tender. haar schildercarriere begon met het ontwerpen van posters voor bandjes in de jaren zeventig en later met reeksen schilderijen met steeds wisselende onderwerpen zoals bloemen stedelijke landschappen en menselijke figuren in een semi-abstracte figuratieve stijl. vele tentoonstellingen in binnen- en buitenland volgden.

Mauricio Guerra Lopez

Mauricio Guerra Lopez

Bass

In 1978 is Mauricio vanuit Chili naar Nederland gekomen. Hij heeft eerst als drummer in diverse bands gespeeld o.a. CAZ (Dilana Smith). Na deze periode is Mauricio zich meer gaan concentreren in het bespelen van gitaar en basgitaar en zich gaan verdiepen in meerdere muziekstijlen. Momenteel is hij werkzaam als muziekdocent bij een zorginstelling en actief als bassist van de band More Than Blues, Penelope en diverse projecten.

Aanvang 22.00; toegang € 5

 

Gegevens

Begin:
16 september 2017 @ 22:00
Einde:
17 september 2017 @ 01:00
Kosten:
€ 5
Evenement Categorie: