Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MONKEY JOE

4 maart 2016 @ 22:00 - 23:55

vrijdag 4 maart: Monkey Joe

https://youtu.be/vkSUbQC5IZo

Monkey Joe is een bluesrock powerband en speelt nummers van o.a. Jimi Hendrix, Chuck Berry, Rory Gallagher, Stevie Ray Vaughan en Cream. De band bestaat sinds 2011 en bestaat uit ervaren muzikanten. De bandleden komen uit Zwolle, Dalfsen en Apeldoorn en staan bekend om een strakke ritmesectie en scheurende gitaarsolo’s. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en zetten een strakke show neer. Monkey Joe speelt pure bluesrock met op z’n tijd een ‘crowdpleaser’, zoals Purple Rain (Prince) of Rockin’ in the Free World (Neil Young). Monkey Joe staat op sfeervolle festivals (Lepeltje Lepeltje in Apeldoorn, Bierfestival in Dalfsen) en in dampende kroegen (Living Room en Jack’s Music Bar in Zwolle). Monkey Joe, Apeshit bluesrock!

Monkey Joe bestaat uit:
Michiel, gitarist en zanger:
Michiel is een Hendrix-adept. Hij laat Little Wing klinken alsof Jimi nooit is overleden. Maar hij kan meer dan dat: zingen, swingen, de hele blueskermis. Heeft als muziekvoorkeur The Black Crowes, Ian Moore, Jimi Hendrix en Stevie Ray Vaughan.
Bas, bassist:
Bas legt de basis, het bedje waarop de blues wordt geserveerd. Hij houdt van strakke baslijnen. Zijn brede achtergrond, van jazz tot funk, hoor je terug in z’n spel. Heeft als muziekvoorkeur Hozier, Gary Moore, Porcupine Tree, Tom Waits.
Pierre, drummer:
Pierre kan helemaal losgaan achter de drumkit. Let tijdens een nummer als ‘Boom Boom’ (Pat Travers) maar eens op. Maar hij staat ook bekend om zijn subtiliteit. Zo zitten in zijn gereedschapskist zelfs een paar paukenstokken… Hij heeft als muziekvoorkeur Rory Gallagher, Joe Bonamassa en Popa Chubby.
Bart, toetsenist:
Bart heeft Monkey Joe sinds 1 oktober 2015 versterkt met piano en Hammond. Bart speelt vanaf zijn 8ste piano en dat hoor je. Je weet pas wat je gemist hebt als je het hoort. De sound van Monkey Joe is nog meer bluesy, completer en dynamischer.

Vrijdag 4 maart, 22.00. Toegang vrij.

Gegevens

Datum:
4 maart 2016
Tijd:
22:00 - 23:55
Evenement Categorie: