Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

JAYVEE BAND

januari 14 @ 22:00 - januari 15 @ 01:00

Zaterdag 14 januari JAYVEE BAND
R&B&B Originals, dat zijn we en dat spelen we! R&B&B staat voor Rock and Blues and Ballads. Originals, omdat het eigen composities zijn. Originals, omdat wij dat zijn. Tijdens onze optredens ook aangevuld met enkele covers van bands die ons inspiratie gaven toen we opgroeiden.
​Jos Veldhuizen, een doorgewinterde muzikant uit Apeldoorn, bekend als zanger en frontman van Flavium, Teaser (met Ad VandenBerg), Free&Easy en The Blueshop, Jos groeide op in het Apeldoorn-Zuid van de jaren ’50 en heeft zijn muzikale roots in de blues- en rockmuziek van de jaren ’60, ’70 en ’80.
Verschillende muzikanten hebben vanaf de oprichting in 2010 met Jos in de JayVeeBand gespeeld, maar vaste muzikale partner en vaak ook co-writer is Kees Luijendijk. Daarnaast bestaat de band nu uit Apeldoornse muzikanten die allemaal dezelfde jarenlange muzikale ervaring hebben en daarom hun eigen bijdrage kunnen leveren aan het authentieke geluid van de band. En de band is uitgebreid met de JayVettes, twee dames die fantastisch bij de band klinken.
Aanvang 22.00 uur entree 5,- met gratis consumptie.

Gegevens

Begin:
januari 14 @ 22:00
Einde:
januari 15 @ 01:00
Evenement Categorie: