Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jas Josland & Band

23 september 2018 @ 16:00 - 20:00

Zondag 23 september: Jas Josland & Band

Jas Josland
Oorspronkelijk uit Christchurch, Nieuw Zeeland, maar tegenwoordig meer en meer een wereldburger. Opvallend genoeg werd de muzikant in de ooit zo verlegen Jas Josland losgemaakt toen zij karaoke ontdekte in Zuid-Korea. Ze leerde zichzelf gitaar spelen, verliet haar droombaan en richtte zich fulltime op haar nieuwe leven als muzikant. Als snel werd duidelijk dat ze niet alleen een lekkere rock-tune kon schrijven, maar ook de stem heeft om deze geloofwaardig neer te zetten.

Haar muzikale reis bracht haar in Hong Kong waar ze o.a. optrad bij TEDx en de Secret Island Party. In 2016 maakte Jas haar weg naar Schotland om op het Edinburgh Fringe Festival te spelen en solo door Europa te toeren. Een tweede tour volgde waarna ze zich richtte op het opnemen van haar debuutalbum “See What You Did There”. Dit album vormt de backbone van haar derde Europese tour waarbij ze vergezeld wordt door de meiden van haar band die het repertoire nog meer power en intensiteit meegeven.

Het repertoire van Jas Josland bestaat uit een mix van poppy rock en rocky pop maar ook een tranen trekkende ballad en een vleugje ska…. verhalen over haar reizen en avonturen in een muzikale omlijsting. Eigen, energiek en “ gewoon” erg lekker! Dat is Jas Josland.

Gegevens

Datum:
23 september 2018
Tijd:
16:00 - 20:00
Evenement Categorie: