Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hangover Paradise

15 augustus 2020 @ 22:00 - 16 augustus 2020 @ 01:00

Cancelled/afgelast.
Zaterdag 15 augustus: Hangover Paradise
We schrijven het jaar 2010. De broers Henk en Peter Zwerus besluiten om – na los van elkaar vele muzikale avonturen te hebben beleefd – gezamenlijk een band te starten. Opgegroeid met de muziek van o.a. Pink Floyd, Genesis en Marillion en hun gezamenlijke passie voor het keyboard, leek het bijna vanzelfsprekend dat er veel symfonische invloeden zouden ontstaan. De daaraan toegevoegde drums,
bas, gitaar en leadzanger maakten er een band van die de muzikale hersenspinsels van Peter Zwerus uitstekend vorm kon geven.
De muziek van Hangover Paradise laat zich het best omschrijven als Melodische Rock waarin de muzikale voorkeuren van de diverse bandleden terug te horen zijn. Hangover Paradise composities met teksten geschreven door Peter Zwerus.
Het debuutalbum “Mirrors” werd uitgebracht in 2013 en kreeg veel zeer lovende kritieken uit binnen en buitenland. Dit album is wereldwijd ( in meer dan 20 landen) verkocht.
Hetzelfde geldt voor het in 2017 uitgebrachte album “Out of sight” Ook dit album werd wereldwijd zeer goed ontvangen.
Beide cd’s werden opgenomen en gemixed in de S&K Studio’s van voormalig bassist
van Vandenberg, Dick Kemper.
Op het debuutalbum “Mirrors” is ook ex Vandenberg leadzanger Bert Heerink te horen.
Een ander hoogtepunt in 2017 was een concert samen met het Noord Nederlands Orkest, waar ook artiesten als Bert Heerink, Jan Akkerman en King of the world aan mee hebben gewerkt.
In 2018 werd een distributiecontract gesloten met een platenmaatschappij in China, die beide albums exclusief voor 5 jaar mag aanbieden in China, Macau, Hong Kong en Taiwan.
De band heeft sinds de oprichting een aantal interne wisselingen gekend, maar sinds begin 2017 heeft Hangover Paradise een solide bezetting die bestaat uit:
Richard Saimima gitaar
Daniel Brans drums
Henk Brugge leadzang
Cynthio Ooms bas
Henk Zwerus keyboard
Peter Zwerus keyboard
Er wordt door de bandleden inmiddels opnieuw hard gewerkt aan het schrijven van nieuw materiaal voor een derde cd. De verwachting is dat dit albumeind 2020 wordt uitgebracht.

Gegevens

Begin:
15 augustus 2020 @ 22:00
Einde:
16 augustus 2020 @ 01:00
Evenement Categorie: