Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FILLMORE EAST (The Allman Brothers tribute band)

februari 28 @ 22:00 - februari 29 @ 01:00

€5

Vrijdag 28 Februari:

FILLMORE EAST (The Allman Brothers tribute band)

Dinsdag 10 maart 2020 is een bijzondere dag. Na 50 jaar vindt dan in Madison Square Garden in New York echt het allerlaatste concert van “The Allman Brothers Band” plaats. De nog in leven zijnde leden van de laatste line-up komen nog éénmaal bij elkaar om de muziek van “The Allman Brothers” te vieren. Heb je kaartjes voor 10 maart in MSG kunnen regelen? Wat een mazzelaar ben je dan. Is dat helaas niet gelukt? Kom dan op vrijdagavond 28 februari lekker naar het Bluescafé in Apeldoorn.

Fillmore East heeft al drie jaar lang een absolute voorliefde voor de tijdloze muziek van “The Allman Brothers Band”. De bandnaam is afkomstig van de titel van hun meest bekende album, Live at the Fillmore East. Een destijds fameuze muziektempel op Second Avenue in New York, waar in het slechts 3-jarige bestaan vele iconische concerten hebben plaatsgevonden.

2020 wordt het laatst jaar dat Fillmore East The Allman Brothers speelt zoals die het in hun 50-jarig bestaan zelf ook altijd hebben gedaan …. met twéé drummers !!! Met een avondje Fillmore East wordt het publiek getrakteerd op iets wat ze tot nu toe niet op de Nederlandse podia konden zien en horen. In totaal heeft de band ruim 100 minuten Southern Rock op het repertoire staan. Daarbij ontbreken uiteraard “Jessica” en “Whipping Post” niet.

Fillmore East is:

Maurice Peeters – Gitaar en zang

Myrddin Hoogenraad – Gitaar

Reinier Groenendijk – Keyboards

Peter Beemsterboer – Drums

Gert Nijhof – Drums

George Pol – Bass

https://www.facebook.com/fillmore.east.nl/

Entree Vrij.

Gegevens

Begin:
februari 28 @ 22:00
Einde:
februari 29 @ 01:00
Kosten:
€5
Evenement Categorie: