Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eamonn McCormack (IRL)

15 oktober 2016 @ 22:00 - 23:55

€ 7

Zaterdag 15 oktober Eamonn McCormack (IRL, aka Samuel Eddy)

Na een zeer succesvol 2015 waarin het publiek in clubs en op festivals in heel Europa overdonderd werd door de High Energy Ierse Blues Rock van Eamonn en zijn band, zal 2016 bewijzen dat Eamonn een zekere kandidaat is om de fakkel te dragen van een unieke traditie. Een stijl van Iers bluesrock gitaarspel synoniem aan die van grootheden als de legendarische Rory Gallagher en Gary Moore.

Twee veel geprezen albums werden uitgebracht vorig jaar “Heal My Faith”en de re-release van “Kindred Spirits”(met Rory Gallagher, Jan Akkerman & Herman Brood) Het is onvermijdelijk dat deze Ierse topgitarist die toerde en de studio bezocht met onder andere Rory Gallagher, Johnny Winter, Jan Akkerman, Nils Lofgren, Pat Travers, Walter Trout, Popa Chubby en Brian Robertson ex. Thin Lizzy hard op weg is een gitaarheld te worden om rekening mee te houden.

Maar vergis u niet in Eamonn McCormack! Hij is geenzins een gitarist die louter een eerbetoon brengt aan bovenstaande grootheden, maar een origineel gitarist met zijn eigen stijl en aangeboren vuur en passie als die grote gitaarlegendes. Daarnaast completeert hij zijn show door middel van een fantastische performance.

Aanvang 22.00, toegang € 7.

Gegevens

Datum:
15 oktober 2016
Tijd:
22:00 - 23:55
Kosten:
€ 7
Evenement Categorie: