Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

COOLHAND AND THE HOTWINGS

13 november 2021 @ 20:00 - 23:30

Geannuleerd i.v.m. de nieuwe Corona regels.

Zaterdag 13 november COOLHAND AND THE HOTWINGS

Coolhand & the Hotwings is opgericht begin 2019 en bestaat uit een drietal ervaren muzikanten die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend, Gary (Lonewolf) Telgen gitaar en zang, Ludo Pieters drums en Mitch Kwakkelstein basgitaar.
De muziek van Coolhand & the Hotwings is ontstaan uit de sound van John Lee Hooker (the creator of the boogie) en Canned Heat, de band die ‘the boogie’ wereldwijd bekend heeft gemaakt met hun hit ‘On the Road again’
De spil van de band is Gary, een gedreven gitarist die menig hart sneller doet kloppen, de nummers zijn door hem geschreven. Ook worden er nummers van John Lee Hooker, Howlin’ Wolf, Skip James, Muddy Waters, Sony Boy Williamson etc. op een geheel eigen wijze geïnterpreteerd. Soms onherkenbaar.
Dankzij de ijzersterke drums van Ludo en de powerful bas van Mitch (de man met de gouden oren) ontstaat er een nieuw geluid dat staat als een huis. De belangrijkste troef van Coolhand & the Hotwings is het enthousiasme en de geladenheid tijdens het spelen en een grote authenticiteit.
Belangrijkste troef is de Boogiemusic
Some real hot smokin’ Blues ‘n’ Boogie music is goin’ ‘round.

Aanvang 20.00 uur vrij toegang.

Gegevens

Datum:
13 november 2021
Tijd:
20:00 - 23:30
Evenement Categorie: