Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

COCKERPOWER

2 mei 2015 @ 22:00 - 23:55

Gratis

Cockerpower is een 7-koppige band uit de stad Groningen en omstreken. De band brengt met hun tribute show een eerbetoon aan de recent overleden Joe Cocker, één van de grootste pophelden van de afgelopen decennia.

band

Geïnspireerd door meer dan 30 jaar aan hits geeft Cockerpower spetterende optredens met daarin onder andere de nummers die Joe Cocker ooit speelde op Woodstock zoals ‘Delta Lady’ en ‘With A Little Help From My Friends’. Uit het immense repertoire komen ook legendarische nummers als ‘The Letter’, ‘Unchain My Heart’ en ‘Civilized Man’ aan bod. Natuurlijk spelen ze ook het nummer dat bekend werd door de film 9½ weeks, met Kim Basinger, ‘You Can Leave Your Hat On’. Behalve de immense lijst met hits speelt de band ook een aantal wat minder bekende juweeltjes uit het rijke oeuvre van Joe Cocker. In alles wat ze ten gehore brengen hoor je het vakmanschap, de veelzijdigheid en de liefde voor de muziek van Joe Cocker bij deze muzikanten terug.

Cockerpower heeft dan ook alles in huis om het repertoire van Joe Cocker zo puur mogelijk voor het voetlicht te brengen: Meindert Joostens die in stem en mimiek de songs van Joe Cocker tot in de perfectie kan vertolken, Jolanda de Haan en Chris Hooghuis verzorgen de swingende backing vocals, sax en percussie, de gelouterde ritmesectie bestaande uit Wes Batista op drums en Gerrit Veen op bass, de fantastische gitarist Jan Vrieling en de veelzijdige Peter Kooi op toetsen.

Gegevens

Datum:
2 mei 2015
Tijd:
22:00 - 23:55
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: