Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BRICKYARD

februari 15 @ 22:00 - februari 16 @ 01:00

Zaterdag 15 februari BRICKYARD
Brickyard is een rockband die in 2005 is ontstaan. Omdat de band in een oude steenfabriek repeteerde was de naam Brickyard snel gevonden. Vanaf de oprichting werd de band meteen al veel gevraagd voor optredens door heel Nederland.
De bezetting van de band bestaat uit:
-Monique Cillessen en Ester Kieft: frontvrouwen-zang
-Ruud Maalderink: leadgitaar/backing vocals
-Rinus de Lang: basgitaar/backing vocals
-Peter Zijderveld: drums
Het repertoire bestaat tegenwoordig voor een groot deel uit (classic) rocknummers. Vanaf de jaren 70 tot en met eind 90, het komt allemaal voorbij en wordt met de stevige sound die Brickyard eigen is neergezet!
Onze zangeressen zijn ware performers die de songs met heel veel power uitdragen. Samen met de mannen klinkt rock zoals rock hoort te klinken en mogen wij spreken van een uitstekende match! En zo wordt elk optreden opnieuw een feest, een happening! Naast het repertoire van stevige rockcovers heeft Brickyard ook zelf de nodige cd’s gemaakt met eigen rock en bluesrock songs
“First Bricks”
Vrijwel meteen na het ontstaan van de band wordt het eerste album “First Bricks” in eigen beheer opgenomen en uitgebracht. Dit debuutalbum werd verrassend positief ontvangen door diverse regionale en lokale radioprogramma’s en is vervolgens door verschillende radiostations in Nederland, België, Duitsland, Engeland en de VS gedraaid.
In 2008 krijgt Brickyard een platencontract aangeboden en brengt de platenmaatschappij Marista Records in de jaren daarna 4 cd’s van de band in de Benelux uit. Het Brickyard album “Hey YOU” is intussen opgenomen op de lijst van “Classic Jewels” en nog steeds verkrijgbaar via o.a. de reguliere platenzaak en BOL.COM.
Onze eigen nummers zijn onder andere te vinden op Spotify en youtube.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang

Gegevens

Begin:
februari 15 @ 22:00
Einde:
februari 16 @ 01:00
Evenement Categorie: