Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spinrock met Sabine Uitslag.

9 december 2018 @ 16:00 - 19:00

Zondag 9 december: Sabine Uitslag met Spinrock.

Dat wordt weer een spetterende middag/avond. Ik ben benieuwd of ze mijn bretellen nog heeft. Haar broek zakte de vorige keer enigszins af. Dus als gentleman leen je je broekophouders dan maar uit… Honni soit qui mal y pense! (Dirk)

Ready to Rock?
Super vette rock: Herkenbaar, dansbaar en een knallende show!
Met onuitputtelijke energie en enthousiasme stoot Spinrock door, puur en onuitwisbaar. Frontvrouw Sabine Uitslag (ex-CDA politica / deelnemer Strictly Come Dancing en TVOH) volgt haar passie: samen met haar strakke rockband knallen op het podium!

Spinrock verrast telkens weer, met rock songs van vroeger en nu. Iedereen kent ze, iedereen zingt en danst mee. Daar valt ook niet aan te ontkomen met Sabine als frontvrouw. Met haar ene been in het publiek en de andere op het podium, zo zet ze de tent op z’n kop. De rotsvaste band erachter met mede oprichter Markjan (guitar&backing), Steven “The Animal” (drums) en Emiel (bass), houdt continue druk op de ketel. Feel the Power and be ready to rock! Bij Spinrock draait alles om het gevoel van het moment. Het maakt niet uit hoe klein de kroeg of hoe groot het festival, het is de chemie tussen band en publiek die Spinrock telkens weer creëert. De uitkomst is onvermijdelijk, een knallend feest en een onvergetelijke show!

Aanvang 16.00, toegang vrij.

Gegevens

Datum:
9 december 2018
Tijd:
16:00 - 19:00
Evenement Categorie: