Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Blues Dog

mei 4 @ 22:00 - mei 5 @ 01:00

Blues Dog drijft op sterke vocalen met een heerlijke harmoniërende en blaffende en grommende gitaar van meester gitarist Wilbert Kieboom a.k.a. Blues Dog en  een lekkere groove van de bassist en drummer en keyboards die je in een zweefvlucht mee gaan nemen. Met eerdere optredens in Podium de Vorstin, de ECI cultuurfabriek, Pogo Gorcum, Podium Hoogeveen, L’esprit en de North Sea Jazz Club is Blues Dog succesvol de Nederlandse zalen ingegaan. Direct wist Blues Dog indruk te maken dankzij de dynamische en energieke podiumpresentatie. In 2016 waren ze finalist van de Dutch Blues Challenge.

Hun eerst album ‘We Play Moore’ kreeg veel lof in de USA. Nummers als ‘King of the Blues’, ‘I couldnt say’en ‘Walking away’stonden wekenlang hoog genoteerd in de hittracks Top100. De laatste single was zelfs twee maanden lang de meest gevraagde song op de radio. Blues Dog zelf had in de jaren ervoor al een schare van vele duizenden fans opgebouwd, nog voordat zij live gingen.

Naast eigen werk wordt er bekend en onbekend werk gespeeld van Joe Bonamassa, Jonny Lang, Jonh Mayer, Jimmy Barnes, Freddie King, Vince Gill, Eric Clapton, Steve Winwood. In ieder geval niet de vaak platgespeelde blues klassiekers. En. met een voor de blues ongekende Twist of deep soul. Kortom: Blues Dog is een regelrechte sensatie.”

Gegevens

Begin:
mei 4 @ 22:00
Einde:
mei 5 @ 01:00
Evenement Categorie: