Gastenboek

80 gedachten over “Gastenboek

 1. Beste bluescafe,
  gisteren naar Sidewalk Sally wezen kijken:
  Wat een fantastische band met diverse, herkenbare rockmuziek.

  bedankt voor de geweldige avond

 2. Black Street Blues!
  Afgelopen vrijdag (8 april) te gek optreden gehad !
  Goeie sfeer, lekker geluid, super geluidsman (heel belangrijk) en lekkere pilsjes!
  Jan bedankt! We hopen er nog eens snel terug te komen!
  Groet, Arjan, Dik, Mark, Victor, Robert
  Black Street Blues!

 3. Hoi,

  Enkele weken geleden heb ik William Lindner een prive bericht via Facebook verstuurd. Een bezoeker van ons optreden tipte ons dat onze band goed in het Bluescafe in Apeldoorn zou passen en gaf mij deze naam als zijnde de boeker. Tot op heden nog geen reactie gehad, dus misschien is het berichtje onvoldoende zichtbaar voor hem. Kun je dit doorgeven? Het gaat om de Bluesrockband 24 Beale Street. Voor referenties mag ik je doorverwijzen naar Jan van Eck van Bluesclub Nixx in Enschede en Bert Hek van Cafe de Kerk in Winterswijk.

  • Hallo Leander,

   Degene die alle boekingen regelt is Jan Kerseboom zelf, de eigenaar van het bluescafe. Ik zal je bericht aan hen doorsturen. Maar je kunt hem ook zelf benaderen. Zie onderstaande tekst. En zijn mobielnr is 0643779179. Voldoende?

   NU: ELKE 2e en 4e DONDERDAG v.d. maand: *”PODIUM VRIJ VOOR.. ” Ruim baan op het podium voor aanstormende talentvolle bands uit de regio Apeldoorn en omgeving!!

   *Bands kunnen zich aanmelden per e-mail info@bluescafe.nl met band info. Of neem op een woensdag rond 17.00 telefonisch 055-578 50 14 contact op met clubeigenaar Jan Kerseboom​ en wellicht speel jij met je band binnenkort op het beroemde podium van het Bluescafe in Apeldoorn! **Backline aanwezig, w.o. Hammond A100 + Leslie, Fender Rhodes, drums, bas combo, verschillende gitaarversterkers, mikes en PA.

   groet, Dirk (beheerder webagenda)

 4. Aanstaande vrijdagavond 30 oktober 2015 komt de Brabantse bluesband GRANDDADDYS BAD BONES bij jullie spelen, wow, da’s toch met die zangeres, hoe heet ze ook al weer, ohja, Gertie……..dat moet ik meemaken en dus ben ik er ook!!!

  (moet wel want ik drum in die band).

 5. Afgelopen zaterdag voor de vierde keer een optreden gedaan in het Bluescafe en het blijft iedere keer weer een feestje. Super cafe met een waanzinnig gezellig en enthousiast publiek en dat maakt het ook zo leuk om er iedere keer weer te gaan spelen. Namens Firehouse Mama bedankt voor de gezelligheid en ontvangst….het was weer TOP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Lefthand Freddy was afgelopen zaterdag (weer) geweldig. Jammer dat er maar zo weinig mensen waren bij deze TOP band. Apeldoorn bluesstad ? Mwahhh
  Wij vonden het van de eerste tot de laatste noot fantastisch en blijven komen.

 7. Hallo,

  wat een goede band ook bij jullie, direct na het sublieme optreden van The Pretty Thing in de gesubsidieerde overkant. Jullie zijn met recht de bluescafe van ons land . Het was voor ons een feest!
  We komen zeker nog eens een Schavuit(of meer) drinken.
  Annie en Paul Coppus

 8. Hi Jan, Last Saturday evening was another great night for the Beale S
  treet boyz !
  Sound man is a topper ! Crowd were fantastic ! Gigs like this make it all worthwhile.
  All the best mate and (hopefully) till the next time.
  Bluescafe ROCKS !!!
  Cheers,
  Brian.

 9. Afgelopen zondag zijn we voor het eerst met onze kinderren naar een bluesconcert geweest. Onze jongens, 7 en 9, zijn idolaat van Danny Bryant.
  Om hen de liefde voor de muziek mee te geven, er voor gekozen om naar een relatief vroeg optreden te gaan….. En wat voor één!

  Wij, maar vooral onze jongens hebben genoten van de optredens en de gastvrijheid van jullie café. We komen zeker nog eens een keer vanuit Groningen langs. We hebben een onvergetelijke avond gehad…. Bedankt!

 10. Het maakt niet uit hoe lang je niet geweest bent, zodra je het Bluescafé binnenkomt is het altijd als van ouds. Goede muziek, goede sfeer en ook nog eens een vlotte bar!

  • beste medewerkers van bluescafe apeldoorn.
   ALS VASTE BEZOEKER VAN HET BLUESCAFE MOET IK ZEGGEN DAT IK MIJ ENORM VERMAAK.OOK ZIE IK BIJ JULLIE DE BESTE BLUES GROEPEN VAN NEDERLAND.HEB NOG EEN ADVIES VOOR JULLIE,IK HEB AFGELOPEN WEEK EEN ZEER GOEDE BLUESBAND GEHOORD IN AMERSFOORT.DEZE BAND GENAAMD; BLUES WHEEL; IS ECHT TE GEK.VOLGENS MIJ KOMEN ZE UIT AMERSFOORT.MOETEN JULLIE ECHT EEN KEER BOEKEN.ALS ZE BIJ JULLIE EEN KEER SPELEN KOM IK ECHT KIJKEN MET MIJN VRIENDIN.IK HEB GEEN ADRES VAN ZE MAAR VOLGENS MIJ KUN JE ZE ZO VINDEN OP GOOGLE.
   met vr en muzikale groet
   Itas en Tanja

 11. Live Impressies van de afgelopen jaren terug zien? Neem dan eens een kijkje en abonneer je op Bluescafe Apeldoorn’s YouTube channel :http://www.youtube.com/user/BLUESCAFEApeldoorn Daar kan je diverse Video Playlists van de afgelopen Concerten bekijken en Band video’s van de aankomende Concerten.
  Volg Bluescafe Apeldoorn ook op Facebook.
  Met dagelijks het allerlaatste nieuws over de komende en afgelopen optredens. Reacties van de Facebook leden. Concertverslagen en regelmatig Ticket en Cd acties enz. enz.
  Meld je aan als lid: https://www.facebook.com/groups/BluescafeApeldoorn
  Musicgrtz WIlliam
  Beheerder Bluescafe Apeldoorns YouTube & Facebook group

  • Was Gisteren te gek in Bluescafe Apeldoorn! The place to be! Bedankt voor de fijne sfeer iedereen! You Rock!

   Grtz Joost de Lange Rock/Blues Experience

 12. Het was heeeerlijk spelen afgelopen vrijdag, Jan!
  Het was een eer en we komen graag nog een keer terug.

  Groetjes,

  Richard

 13. Hoi Jan,

  Ben benieuwd naar de foto’s van ons van afgelopen zaterdag 13 april.

  Gr, Danny, namens Coloured Dream

 14. TIP! Volg Bluescafe Apeldoorn ook op Facebook ! EN.. WIN! WIN! DANNY BRYANT “HURRICANE TOUR” T-SHIRT!! De Bluescafe Apeldoorn Facebook group https://www.facebook.com/groups/BluescafeApeldoorn mag onder zijn leden die zich aangemeld hebben via Facebook voor het Bluescafe Apeldoorn *Concert van a.s. Vrijdag 12 April namens DANNY BRYANT de Gloed nieuwe “Hurricane Tour T-shirt” verloten!. Enige wat je moet doen is de volgende vraag beantwoorden: WAT IS DE NAAM VAN DE BASSIST in DANNY BRYANT Band? Ben je dus nog geen lid op Facebook? Meld je nu dus aan als lid vd. Bluescafe Apeldoorn Facebook group: > https://www.facebook.com/groups/BluescafeApeldoorn https://www.facebook.com/events/278208212306613/ < De actie loopt tot 11 april, de winnaars worden op dezelfde dag op de hoogte gebracht via Facebook. En ontvangen op Vrijdag 12 april tijdens hun bezoek aan het Concert het gewonnen T Shirt. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd! – William Beheerder Bluescafe Apeldoorn Facebook group

 15. Ha Jan, een tip, maar misschien had je die al eens gehad: Sugar Boy and the Sinners. Geweldige (jonge) band!! Om te horen en om te zien. Snel naar Apeldoorn halen, over tijdje zijn ze onbetaalbaar!

 16. Beste Jan,
  Ik woon nu zo’n jaar of 2 in Apeldoorn en heb regelmatig concerten in het Bluescafe bezocht. Het afgelopen jaar was ik blij verrast met het optreden van The Pretty Things.
  Muzikaal misschien niet meer helemaal geweldig, maar nostalgie spreekt ook mee.
  Absolute hoogtepunt was voor mij het afscheidsconcert van Henri van Werven met zijn oude Apeldoornse band Booze. Kende de band niet, maar….. Kippenvel!!! Helaas heb ik als niet Apeldoorner deze band vroeger nooit horen spelen.
  Jan, ga zo door, dan blijf ik zeker komen.
  Groeten Sijdse de Boer

  • Dag Sijdse,

   Ik schrik wel een beetje als je schrijft dat The Pretty Things muzikaal niet meer helemaal geweldig waren.
   Ik neem aan dat je geen muzikant bent.(hoeft ook niet , hoor). Een Dick Taylor zien, horen etc. dat blijft toch een man met het juiste gevoel. Gewoon een heel sterke gitarist naast een dijk van een band. Ik ken deze band al door dik en dun sinds 1965. Met absolute hoogtepunten als SF Sorrow opera en Parachute + Silk Torpedo.
   Listen to Balboa Island en hun nieuwe CD in juli 2015.
   These rebels tackled (terecht ) The DirtyPretty Things, die hierdoor de rechtzaak verloren en moesten ophouden met hun Britpopbandje. Justice!!

   Groetjes Paul Coppus

 17. Hallo,

  t is alweer even geleden,,,maar zou t erg gaaf vinden,om Bas paardekooper & the Blew Crue weer eens bij jullie te zien en horen!! Ze hebben n nieuwe cd en die is hartverscheurend mooi!!!

 18. Jan bedankt voor het optreden afgelopen woensdag 9 Januari 2013 van Marina Zettl en band http://www.marinazettl.com Ik heb persoonlijk zeer genoten van haar optreden.TOP muzikanten . Deze keer een heerlijk Jazzy/Poppie Soulfull beetje Caro Emeral/Amy Wynhouse muzieksfeertje. Mooi dat je toch steeds weer probeert ook in 2013 zo’n gevarieerd mogelijk aanbod te presenteren. Chapeau! Viel mij dan ook op dat er een aantal juist voor DIT optreden het bluescafe voor het eerst betraden.. Mooi toch!? Blues AND More in Bluescafe Apeldoorn .See yah soon again grijze duif 🙂

 19. Langs deze weg : iedereen een mooi KERSTFEEST en alvast een MUZIKAAL, GELUKKIG en GEZOND 2013 !
  Geniet ervan.
  PS Vergeet de Lakesiders niet….mooi eind-van-het-jaar optreden bij BluesCafé

 20. Het was helemaal geweldig eerst in de bus zelf, erg gezellig, en later op de avond in Apeldoorn in het Bluescafe. Een geweldige avond die voor de echte liefhebbers dus begon in de Bluesbus waar meteen een heerlijke sfeer hing en we ons heel relaxed naar Apeldoorn lieten rijden. Gestart in Veghel toen naar Schaijk en uiteindelijk de laatste bluesfans opgehaald in Ravenstein. In een lekker vol cafe in Apeldoorn een fantastisch optreden gespeeld waar we drie nieuwe nummers hebben laten horen die goed in de smaak vielen. Het publiek in Apeldoorn was echt grandioos. Bedankt Apeldoorn jullie waren fantastisch. En zoals Jan al aangaf komen we hier zeker weer terug. Naast het geweldige optreden was ook de hele busreis dus een succes dus dat gaan we volgend jaar zeker ook nog een keer overdoen. check de video’s op onze site kun je naar onze youtube pagina http://www.downanddirty.nl

 21. Hallo Jan
  Was bij het laatste concert van Henri van Werven en Booze.
  In een woord geweldig! Dat is pas echte blues.
  Ik zag dan ook menigeen een traantje wegpinken, zelfs de fotograaf van het Algemeen Dagblad.
  Ook groot compliment ook aan de band Baseline. Puik optreden op deze emotionele dag!
  Ik hoop ze nog eens vaker bij jou te zien. Ga zo door Jan.
  Groet Roel

  • Helemaal met Roel eens, was erg indrukwekkend, ook het gedicht van Nico Dijkshoorn.
   Ook wij hopen dat Baseline nog eens terug komt, geweldige band. Wij zullen dan zeker van de partij zijn.

 22. Ik wilde laatst het Bluescafé “uit proberen”. Bij het opendoen van de deur liep ik tegen een muur van rook op……. Voor mij dus geen Bluescafé tenzij er een rookverbod komt. Jammer.

   • Op 10-12 bij het concert van de Animals werd ook weer gerookt door enkele lieden, jammer er is toch een wet die dit verbiedt?? Als de 1 gaat roken denkt de ander waarom ik niet en zo gaat t van kwaad naar erger.En ik was juist zo blij in de horeca de laatste jaren.Ook jammer dat t aangekondigde voorprogramma niet doorging,hierdoor miste ik een deel van het programma,wat verder TOP was. Goed concert.

  • Was op 17 nov sinds jaren weer in uitgaansleven in Apeldoorn. (is wel veel veranderd….). Mijn aaandacht werd al gauw gevestigd op Blues Cafe. Fantastische relaxte sfeer. Veel duwwerk, want was lekker druk, maar heerlijk tussen al die ouwe knakkers staan met een knalpot en lekkere muziek van Johnny II. Tussendoor ook nog verwend met lekkere snacks. En die rook hoort er eigenlijk een beetje bij (ben zelf niet-roker meer), maar na het verzoek van barkeeper werd er ook niet meer gerookt. Al met al mooie avond. Bijna een reden om weer terug te verhuizen vanaf Noorwegen……. Als ik weer in Apeldoorn zou wonen, wist ik waar ik veeeel zaterdagavonden zou doorbrengen…. Succes iedereen……

 23. Nog een reactie op het laatste optreden van Henri van Werven:

  Beste Jan en alle luitjes die gewerkt hebben afgelopen zondag tijdens het optreden van Henri van Werven en zijn band vrienden.

  Lieve Henri, het is goed dat jij met je oude maatjes de Bleus tot leven wekte in ons Apeldoornse Bleuscafe. Het klonk ons feilloos helder en klaar in onze oren.
  Met hier en daar wellicht een klein vals toontje. Dit vertegenwoordigt toch echt het hele leven. Noten die soms helder, dan weer eens wat troebel en soms wat schel in onze oren klinken!
  Het was en is wellicht een van de mooiste momenten tot nu toe om mee te mogen maken hoe de Bleus weer op eigen authenieke manier aanwezig was in het Bleuscafe.
  Geweldig zoveel mensen die Henri, Susan en Ester een warm hart toewensen en heel veel vriendschap.
  Groot en klein en ertussenin waren daar waar de muziek leven brengt en gezelligheid. Maar ook een tikkeltje verdriet omdat dit zo enorm bij de Bleus hoort.
  Hetwas een mooie belevenis en we zijn blij dat wij van de partij waren en deze speciale momenten vanuit ons hart mee hebben mogen beleven.
  Bedankt Jan voor deze attenvolle zondagmiddag.

  Tot later
  Groetjes, Carry & Koos

 24. Wat een indrukwekkend was het “Laatste concert van Henri van Werven” met zijn oude makkers van de Rock band BOOZE gisteren 28 okt 2012. Wat was het publiek massaal opgekomen zeg! Een mooi verslag van Peter Vroon met foto’s : “Henri’s laatste concert” is terug te lezen op Apeldoorn Direct:
  http://www.apeldoorndirect.nl/buzzz/henris-laatste-concert_20121029
  En op Bluesmagazine.nl INCLUSIEF EEN MOOI GEDICHT Van NICO DIJKSHOORN (o.a. bekend van DWDD) voor en over Henri v Werven:
  ” GEDICHT VOOR HENRI VAN WERVEN”die hij opdroeg de dag er voor in de Podium en Filmtheater Gigant : http://www.bluesmagazine.nl/verslag-henri-van-werven-laatste-concert-28-oktober-2012-bluescafe-apeldoorn Verzamelde Video-impressies zijn te zien in de Video-Playlists op Bluescafe Apeldoorns YouTube Kanaal: http://www.youtube.com/BLUESCAFEApeldoorn

 25. Was gezellig Jan afgelopen weekend. Vooral de zaterdag met BUDDY FRIENDS MET VOORPROGRAMMA NEW GENERATION BLUES.

  Ga zo door. Super. Tot volgend jaar.

  Gr. uut Veendam Erik Bakker, Freddie de Grooth en Erwin Hulshof

 26. 30 september 2012 16:00 – 30 oktober 2012 20:00
  Gvd een moand lang v. Gerrevink, das alderbassend veule vant goeie, dat kunnie oe kliantele nie andoen Jan.

 27. Bedankt Jan!! IK en weet zeker ook namens alle andere bezoekers, hebben we genoten afgelopen zondag 19 aug 2012 van een hele dag heerlijke muziek! In je gezellig club: v.e. gedenkwaardige uitstekend en ‘HOT’ * optreden van ANIMALS & Friends http://www.animalsandfriends.co.uk en v.d.Canadese Band: OPHELIA SYNDROME http://www.opheliasyndrome met Catself (Finland) http://www.catself.com & uit Nederland Carved in Gold http://carvedingold.nl/ Zie video impressies @ Bluescafe Apeldoorn YouTube kanaal http://www.youtube.com/user/BLUESCAFEApeldoorn

 28. Lang geleden dat ik zo uit m’n panty ben gegaan! Goed gedaan mannen en hopelijk boekt Jan jullie snel nog een keer! 😉 Wil

 29. Goeie site, zal het blijven volgen, vanuit belgië, als we in de buurt zijn, komen we zekers en vast een kijkje nemen, keep the blues alive,…….

 30. Hoi Jan,
  Gefeliciteerd met je mooie website.
  Was wel effe goed lezen en rond snuffelen, maar ik vindt het wel een grote verbetering.
  Nu en zoals altijd genieten we nog steeds van de bands die er komen, de ene keer mooier dan de andere keer, maar dat is smaak verschillend.
  Nu tot de volgende dans party maar weer.
  Groetjes Joannhttp://

 31. Hi Jan,
  was een te gekke avond in het Bluescafe vrijdag, we komen graag nog een keer(of wat) terug! Maart 2013 lijkt ons prima.
  Gr Wil
  Big Will & the Bluesmen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.