Nieuwsbrief 24 mei

Vrijdag 26 mei THE HAPPY STONES
Een van Nederlands beste Rolling Stones-tributebands. 
Zij verzorgen een avondvullend programma waarin ze vele klassiekers van deze ultieme rockband ten gehore brengen.
The Happy Stones, met hun opwindende Stones sound zijn nu vijf jaar bij elkaar en komen uit Arnhem.
Bezetting: Anders Ronnie Stones: gitaar en toetsen, BB Keith: gitaar ( ook met open G tuning), Ron Wyman Stones: bass, Theo Charlie Stones: drums. En op zang de fantastische Ben Mick Jagger! Kom genieten van een compleet Stones concert van Start me up tot en met Jumpin’Jack Flash en  Brown Sugar. Maar ook de verfijnde pareltjes als Fool to Cry, Angie en Melody worden niet overgeslagen.
Zorg dat je deze niet mist… 
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.
 
 
Zaterdag 27 mei FIVE LONG YEARS
De Nederlandse bluesband Five Long Years bestaat uit een stel veteranen uit de Arnhemse blues scene. We zijn trots op onze band, die vrijwel altijd de classificatie krijgt ‘de beste bluesband die we tot nu toe hier hebben gezien’. Ons repertoire? Van dampende blues(rock) tot meeslepende ballads, het komt allemaal voorbij. 
De virtuoze gitaarsolo’s van Tom Pegels, de strakke basis van de rhythm-twins Klaas van der Veer (bas) en Willem van der Aa (drums), de ondersteunende tapijten van keyboardspeler Hans-Heinrich Glockner en de perfecte chemie tussen de zanger(s) Vincent Roerdink en Lucia Bokken maken deze band tot een must-see and hear.
Voor meer informatie over FLY kan je ook terecht op de facebookpagina van de band https://nl-nl.facebook.com/flybluesband/  
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.
 
 
 
Zondag 28 mei THE BOTTLES
Op zondag 28 mei komen the Bottles in het Bluescafe. In de oude samenstelling met Martin op bas, Lex op gitaar en Hans op harmonica worden liedjes gezongen uit de roemruchte jaren ‘60 en ‘70. Het trio heeft met dit programma al flink wat franse campingtours gemaakt, en ook veel in de lokale horeca gespeeld, waaronder dus ook Jan’s bluescafe. Er worden nummers gespeeld van the Beatles, Kinks, Randy, Frank Zappa, Everly brs, Hollies, en vele anderen. Ook lekker blueswerk, waarbij is te horen dat Hans de leadzanger is geweest van de Vintage Blues band.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.