Nieuwsbrief 11 oktober

Beste muziekliefhebber, 

Deze week op de planken van het Bluescafe Apeldoorn. 

Vrijdag 15 oktober JPR STRINXBANDJPR

De Strinxband staat al 20 jaar garant voor kneiterse, vuige rock! Een lekkere liveband met een rauwe sound a la Stones en Brood in de 70’s. De band bestaat uit zeer ervaren rockers die de muziek tot in de botten hebben, onder leiding van exentriek rock-icoon Maarten Oonk uit Lochem. JPR Strinxband is een rauwe live-rock band, geen standaard meuk, en de nummers worden met pure passie voor muziek gebracht. Met zanger en frontman, Jurrian Bijsterbosch (bekend van coverband De Trixies) in de gelederen, is het repertoire totaal vernieuwd en nog breder geworden. Nieuw in het repertoire zijn nummers van oa. The Who, Aerosmith, Black Sabbath, R.E.M. en Thin Lizzy.
Daarnaast uiteraard nog altijd het bekende werk van The Rolling Stones, Tom Petty, The Beatles, Neil Young, David Bowie, Herman Brood, Rod Stewart, ZZ Top, Billy Idol en the Black Crows…en nog van vele anderen.


In de afgelopen 20 jaar hebben ze een enorme ervaring aan optredens opgebouwd, zo hebben ze regelmatig bij de Zwarte Cross opgetreden en hebben ze voorprogramma’s voor oa. Normaal, Golden Earring, De Dijk, Jovink en Di-Rect verzorgt.
JPR Strinxband speelt altijd en overal; tentfeesten, kroegen, zalen, dorpsfeesten, motor-treffens, prive-feestjes en festivals.…Niks is te gek…Gewoon knappen met die hap!!
Gegarandeerd dat dit geen standaard-top-100 bandje is!!

JPR STRINXBAND =
Jurrian Bijsterbosch Zang / Gitaar
Thomas Kroeze Gitaar / Zang
John Piek Gitaar / Zang
Mathieu Muller Bass
Maarten Oonk Drums / Zang
Aanvang 20.00 uur Vrij toegang.  

Zaterdag 16 oktober GOUWE OUWE DANSBAND

De Gouwe Ouwe Dansband brengt een afwisselend en verrassend repertoire ten gehore…Het credo is: alles bekend, alles dansbaar en een verfrissend.  De Gouwe Ouwe Dansband is een zeskoppige formatie waar passie en plezier van afspat. Sinds haar oprichting in oktober 2016 hebben ze al vele mensen vermaakt met hun overbekende en aanstekelijke repertoire.Wil je een avond lekker plezier maken dan is het beslist de moeite waard om te komen kijken! Van rock tot soul en van pop tot disco, de Gouwe Ouwe Dansband speelt ze allemaal…Gouwe Ouwe Dansband is een hecht collectief. Kwaliteit, plezier en passie staan hoog in het vaandel. Met een gemiddelde leeftijd van circa 48 jaar is de formatie toch al aardig gerijpt.

Samenstelling:Wendelin Visser – ZangJan Westera – ZangLucas Eisenhart – KeysArno Keet – GitaarErwin Steenbergen – BasgitaarEdwin Boon – Drums

Aanvang 20.00 uur vrij toegang.  

Zondag 17 oktober SABINE UITSLAG

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sabine Uitslag kan het niet laten en heeft voor deze gelegenheid wat fijne muzikanten om zich heen verzameld om de planken op te gaan.
Verwacht gewoon good old rocksongs, aanstekelijk gebracht zoals we alleen van Sabine kennen. Meerwaarde van 30something in het geheel is de meerstemmige zang en de solide basis die wordt neergelegd.


Kortom: alle ingrediënten zijn daar voor een dijk van een performance.
Dat wordt ouderwets genieten!Aanvang 16.00 uur vrij toegang.   

Het wordt sowieso een feestje en hoop tot Blues. Groet, 

Jan