Nieuwsbrief 9 september

Deze week in het Bluescafe op het podium.


Vrijdag 13 september STORING
Storing! is begin jaren 80 als 4 mans rockband ontstaan maar was toen een kort leven beschoren. De toen nog jonge bandleden vonden snel hun plaats diverse andere bands. Hier komen ze in aanraking met o.a. Jazz, Klesmer, Afro, Folk, Hardrock, Funkrock, Blues en experimentele muziek. In 2001 wordt Storing! na een gelegenheidsoptreden nieuw leven ingeblazen.

In 2004 wordt de CD Loud een feit waarna de drummer de band verlaat. Ondanks het feit dat dit een hechte ritmesectie breekt weten de twee overgebleven bandleden een uitstekende vervanger te vinden waarmee de CD Storing! Undressed opgenomen wordt. Hij verlaat de band in 2014 waarna de huidige bezetting vorm krijgt
met Robbert drums, Michiel op bas en Eric Gitaar en zang.

Storing! is een rockband. Hierbij maakt de triobezetting van gitaar, bas en drums al veel duidelijk. Door de diverse achtergronden van de verschillende leden en wijze waarop ze de muziek benaderen worden de vele paden van het rock en blues idioom bewandeld. Storing! schuwt het experiment niet maar houdt graag vast aan de solide driehoek van drums, bas en gitaar. Het reportoire bestaat uit eigen werk aangevuld met covers van o.a. Hendrix, Beatles en Blind Faith.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.


Zaterdag 14 september LOST INSANITY
Een uit Tilburg afkomstige rockformatie, die in de jaren 90 hun naam op de kaart wisten te zetten.
Met optredens o.a. in de Melkweg, Tivoli, Noorderlicht, en de nacht van Pinkpop.
Na een aantal jaren van meditatie, medicatie, en bezinning is L.I.S. terug op de bühne.
Met nieuw eigen werk, een nog krachtigere volwassen sound en bezetting, overdonderen ze nu nog meer als ooit tevoren!
Zet je schrap!!!!
Voor een flinke dosis oestrogeen en
high voltage rock van;

Ronny – “Will stick it to you”…drums
Jochem – “Buy me a beer bitch”… bass
Peggy – “Will string you along”… guitar
En frontvrouw Patricia -“she will make you go” BOEHM

Lost InSanity zijn:
Patricia Boehm – Leadzang
Peggy Smits – Gitaar
Jochem v. Tol – Bas gitaar
Ronny Smits – Drums
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.

Tot Blues en groet,

Jan