Nieuwsbrief 11 februari

Deze week op het podium van het Bluescafe Apeldoorn.

Donderdag 14 februari REVOLT EN OFF THE GRID
Revolt:
“Aan de spullen ligt ’t niet” is het favoriete motto van de vijf mans (cover)rock formatie Revolt. Zanger Frank, drummer Marc, basgitarist Rolf en gitaristen Paul en Roel delen dezelfde passie voor rock muziek. Bands zoals Nirvana, Bush, Red Hot Chili Peppers en Live worden gecoverd, maar ook Lenny Kravitz en Muse zijn bijvoorbeeld opgenomen in het repertoire. Fun staat voorop, maar wel met een bepaalde ambitie. Revolt staat garant voor een avondje gezelligheid!
Facebook: https://www.facebook.com/Revoltrockformatie/

Off the Grid:
Deze 4 koppige Blues, Rock & Stoner coverband bestaat uit Marc op drums, Robert op bass, Bjorn op gitaar en Dennis op lead-gitaar en zang. De mannen spelen nummers van Monster Truck tot Tracer en van AC/DC tot The Dead Daisies. Er is gekozen voor een repertoire dat ligt buiten de gebaande paden. Ga mee Off the Grid!
Facebook: https://www.facebook.com/RockOfftheGrid/
Aanvang 21.00 uur vrij toegang.

Vrijdag  15 februari MOULDY-T
Mouldy-T speelt rauwe, swingende blues geïnspireerd door de stadsblues van de jaren ’50.
De band speelt nummers van onder andere Little Walter, Sonny Boy Williamson II, Howlin’ Wolf etc. waarbij een moderne, doch authentieke sound wordt nagestreefd en de nummers naar eigen hand worden gekneed.
Mouldy-T swingt en grooved met een mix van vlottende blues afgewisseld met rauwere stampers en slow blues. De zang, meeslepend spel, bluesharp afgewisseld met scheurende gitaarsolo’s zorgen ervoor dat Mouldy-T garant staat voor een (h)eerlijke en energieke blues show.
Wij kunnen zowel in elektrische- of in semi akoestische setting een avondvullend programma bieden.
Mouldy-T bestaat uit Hans Baltus-zang en mondharmonica ,Jaccco Schilder- bluesharp en zang, Ton Dittmar- gitaar, Eric ten Klooster-bas en Michel Janse-drums.
Website: www.mouldy-T.nl
Facebook : https://www.facebook.com/MouldyT
Aanvang 22:00, Toegang vrij.

Zaterdag 16 februari DOWN HOME BLUESBAND
Seit über 25 Jahren hat sich die Düsseldorfer DOWN HOME BLUES BAND leidenschaftlich dem Blues verschrieben.
Mit viel Respekt vor den Originalen zollt die Band den großen Meistern wie John Lee Hooker ,Muddy Waters, Albert King, Howlin’ Wolf, Otis Rush oder Robert Cray, um nur einige zu nennen, auf ihre ganz eigene und unverwechselbare Art Tribut.
Wer die Band “live” erlebt hat, weiß, warum die DHBB deutlich vom Klischee einer reinen “Coverband” abweicht… ihre eigenwillige Interpretation und virtuose Darbietung hebt die jeweiligen Stücke mit viel Liebe zum Detail immer wieder neu “aus der Taufe”. Einige Eigenkompositionen runden das Programm ab, das jedem Bluesfan und -kenner das Herz aufgehen lässt.
Aanvang 22.00. Vrij entree.

Zondag volgt.

Groet en tot Blues hoop ik,

Jan