Nieuwsbrief 29 maart

Vrijdag 31 maart REBEL
Rockband Rebel (Classic Rockstory) is een band met een groot aantal bekende en minder bekende covers op het repertoire.
Zoals de naam al doet vermoeden ligt het accent op “classic” (hard-/blues-/pop-) rock uit de jaren 60/70/80/90 van het vorige millenium.
De bandleden (uit Apeldoorn, Amersfoort en Deventer) hebben alle vier ruime ervaring opgedaan in diverse bands (covers en eigen werk), zowel op het podium als in de studio.
De band bestaat uit:
Bert Kompier (drums) 
Ben Bruschke (basgitaar)
Aldo Swager (zang en gitaar)
Jeroen Boers (gitaar en zang)
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.
 
 
 
Zaterdag 1 april BLACK TOP
Black Top is een gierend en ronkend blues rock trio met een rock ‘n roll instelling. In augustus 2013 maakte zanger bassist Anne-Maarten ‘Hills’ van Heuvelen de bezetting van de band compleet met Elmer Meijers op gitaar en Rogier Berben op drums. Met hen erbij speelt de band materiaal van de eerste twee succesvolle albums, nieuw materiaal en traditionals. Black Top heeft een frisse benadering van blues rock en zet klassiekers met ballen en respect voor het genre neer.
Hoewel vandaag de dag  veel blues rock bands gebruik maken van het geluid van de jaren ’60, grijpt Black Top in hun sound juist terug naar de blues rock uit de jaren ’70 en ’80.  Ze  combineert het geluid van AC/DC en ZZ Top en schuwt op ‘Cherry Picking’ niet het gebruik van het type jaren ’80 synthesizers zoals bijvoorbeeld gebruikt op de ZZ Top klassieker ‘Eliminator’.
Black Top bracht eind 2008 het debuut album ‘Rough ’n Gritty’ uit. Het album werd in binnen- en buitenland goed ontvangen en de band kreeg een grote schare fans. Het trio presenteerde het tweede album Sour Milk in een uitverkocht Paradiso Amsterdam.
Half december komt Black Top met haar derde album.Het album heet Cherry Picking en is opgenomen in Dresden, Oost-Duitsland.
Black Top bestaat uit: Anne-Maarten van Heuvelen (ook bekend van NO Blues en de Marble Tones) op bass, Elmer Meijers op gitaar en op drums Rogier Berben.
Aanvang 22.00 uur vrij toegang.
 
 
Zondag 2 april BLUES IN THE WOODS
Blues in the Woods,een swingend bluestrio dat een gevarieerd programma bluesnummers speelt van oa:John Lee Hooker,Almore James,Muddy Waters,Freddy King,Willie Dixon,Jimmy Rodgers,Charles Brown,Otis Rush.Dit repertoire wordt vol overgave enthousiast gebracht. Blues in the Woods bestaat uit:Gitaar/cigarbox/zang : ,,Woody Alan” bekend van Hofnar Blues 
Basgitaar : ,,Bas Basewood Marees” bekend van BlueZzfighter 
Drums/zang:Henk Weerensteijn bekend van BlueZzfighter en Hofnar Blues.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.