Nieuwsbrief 17 september

Deze week in het Bluescafe Apeldoorn.

Donderdag 21 september JAMSESSIE/FREEDOM IN MUSIC
Aanvang 19.30 uur vrij toegang.

Vrijdag 22 september BLUE REBEL
Blue Rebel www.facebook.com/thebluerebels.is een driemans formatie, die zich heeft laten inspireren door de blues en bluesrock uit de jaren 60.De tijd van The Free,The Cream e.v.a.is helemaal terug te horen in hun muziek,maar ook de muzikale pareltjes in de jaren daarna laten ze niet onberoerd, nummers van o.a.Rory Gallagher,the Black Crows  Joe Bonamassa en het eigenwerk van Blue Rebel maakt de setlist heel verrassend.
De veteranen van dit trio hebben in diverse bands gespeeld ,de liefde voor de blues en bluesrock komen nu te samen in de band Blue Rebel.
De sound van Elbert Kok, de zanger gitarist, gesteund door de ritmesectie van Tony Frans [bas en zang] en Gerrie van Heck [drums en zang] is er één die opvalt door pleasure and passion.
De licht melancholische  stem van Elbert en zijn soms vlijmscherpe solo’s, de swingende bas partijen van Tony en de strakke grooves van Gerrie maken een optreden altijd een feest.
Aanvang 22.00 toegang vrij.

Zaterdag 23 september BLUESBUREAU
BLUES BUREAU(DE ) http://www.blues-bureau.de “BOOGIE-ROCK ! Dirty, Bad and Fucking Good. ” Elektrische blues, rock en Blues & Boogie op basis van de Brits Amerikaanse traditie van de jaren 60. De 5 ervaren muzikanten voeren een uitstekende blues rock show op die regelmatig het publiek enthousiast krijgt.
De Band :
Udo Weinert…………….Voc.
Chris Guitar……………..Git.Voc.
Rolli Borchert……………Git.Voc.
Wolle Neuss…………….Bass
Winus Rilinger…………..Drums
Aanvang 22.00 uur entree 5,-

Zondag 24 september besloten party.

Groet,
Jan