KickOff

Beste mensen, Aankomende zondag 26 juli om 16.00 uur is er eindelijk weer een optreden in het Bluescafe. Er mogen ivm de 1,5 meter slechts 20 bezoekers binnen. Geef even een telefoontje naar 06-43779179 dan zet ik je op de lijst. Groet, Jan.

KickOff in het Bluescafé Al ruim 25 jaar is het Bluescafé aan de Nieuwstraat in Apeldoorn een bekend podium voor muzikanten uit Nederland, maar ook zeker uit andere delen van de wereld. Wat ooit begon als een klein cafe met eens in de 14 dagen een live optreden, is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de muziekwereld.
Door de wereldwijde uitbraak van het Corona virus kwam er aan de optredens een abrupt einde.

De band met de toepasselijke naam KickOff heeft de afgelopen weken hard gewerkt om weer een muziekpodium in het Bluescafé mogelijk te maken.
Vanaf zondagmiddag 26 juli speelt KickOff, 4 zondagen op rij, in het Bluescafé.
De ervaren muzikanten van KickOff brengen dan een afwisselend repertoire van Blues, Rock en Pop ten gehore, met als doel iedereen en vooral Jan Kerseboom weer te laten voelen dat livemuziek alweer een beetje mogelijk is. De mensen achter Kickoff zijn goede bekenden van Jan en zijn Bluescafé en willen hem graag een beetje in het zadel helpen!

Kick off bestaat uit:Zang : Jan Westera
Gitaar : Hans van Baren
Drums : Johan Maes; Martin Krijnen
Keys : Guus Essers; Bart van Venetiën
Bas : Raymond Oostenrijk; Carine Vos

Uiteraard zijn alle optredens CoronaProof en moet er vooraf gereserveerd worden om toegang te krijgen. Entree is geheel gratis en kom een kijkje nemen als je ook weer eens even leuke liveband wil zien.

Nog even de data op een rij:

Zondag 26 juli vanaf 17:00 uur
Zondag 02 augustus vanaf 17:00 uur
Zondag 09 augustus vanaf 17:00 uur
Zondag 16 augustus vanaf 17:00 uur