WOENSDAG 28 APRIL

Beste mensen,
 
Woensdag 28 april is het eindelijk zo ver.
We mogen voorzichtig open. Uiteraard nemen we de regels van het RIVM in acht, daarom is ons terras van woensdag t/m zondag van 12.30u tot 18.00u open.

We hopen jullie snel te zien!
 
Groeten,
 
Jan

Nieuwsbrief 2 Oktober

Beste mensen,

Let op! Hou je aan de Corona regels en de nieuwe openingstijden. Na 21:00 geen toegang, 22:00 iedereen weg. Bands beginnen allemaal eind van de middag/begin van de avond en stoppen om 21:00.
 
Komend weekeind en volgende week in het Bluescafe te bewonderen.

Zondag 4 Oktober: de KickOff Bluesband

De ervaren muzikanten van KickOff brengen een afwisselend repertoire van Blues, Rock en Pop ten gehore.

Kick off bestaat uit:Zang : Jan Westera
Gitaar : Hans van Baren
Drums : Johan Maes; Martin Krijnen
Keys : Guus Essers; Bart van Venetiën
Bas : Raymond Oostenrijk; Carine Vos


 
Zondag 11 oktober BLACK VELVET
Wij zijn op dit moment een 5 mans band. Wij spelen pop, rock en country muziek in verschillende levenslopen van jaren 60 tot en met nu. 
Wij zijn begonnen met eigen nummers schrijven en staan te springen om deze te kunnen delen met ons publiek. 
Wij bestaan uit een bassist (Eric Buis), een gitarist (Benny Ras), een drummer (Vincent de Jong), een toetsenist (Berry Doppenberg) en een zangeres (Lynn Wielaard). Onze achtergrond zang word gedaan door de gitarist en de bassist. 
 
Vanaf het moment dat wij met zijn 4en begonnen op het podium waren we al gelijk 1 familie en hebben wij plezier in wat wij doen. Nu samen met onze nieuwe toetsenist merken wij dat de sound en de sfeer in de band steeds leuker, groter en hechter word. 
Sommige zouden ons beschrijven als het 5 stel wat prettig gestoord is. 
Wij kijken uit naar nog meer optredens en zowel wij, als hopelijk het publiek ook, maken er een feestje van.
 
Het belangrijkste van al voor ons is, genieten! 
Wij kijken er naar uit om in het bluescafe te mogen spelen.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang. Wel reserveren.
 
 
Zondag 18 oktober MOULDY T
Mouldy-T speelt rauwe, swingende blues geïnspireerd door de stadsblues van de jaren ’50.
De band speelt nummers van onder andere Little Walter, Sonny Boy Williamson II, Howlin’ Wolf etc. waarbij een moderne, doch authentieke sound wordt nagestreefd en de nummers naar eigen hand worden gekneed.
Mouldy-T swingt en grooved met een mix van vlottende blues afgewisseld met rauwere stampers en slow blues. De zang, meeslepend spel, bluesharp afgewisseld met scheurende gitaarsolo’s zorgen ervoor dat Mouldy-T garant staat voor een (h)eerlijke en energieke blues show.
Mouldy-T bestaat uit Hans Baltus-zang en mondharmonica, Jacco Schilder- bluesharp en zang, Ton Dittmar- gitaar, Eric  ten Klooster-bas en Michel Janse-drums.
Aanvang 16.00 uur vrij toegang.

Nieuwe sluitingstijden

Waarschijnlijk bij iedereen al bekend, om 21:00 niet meer naar binnen en om uiterlijk 22:00 naar huis. Lopen in het café, mondkapje op en als je zit en een slokje wil nemen, dan mag het mondkapje af. Vergeet je dat, handdoek bij de bar.

En verder alle andere regels. Ben je ziek, blijf thuis. Corana rijk gebied bezocht (NY of Amsterdam) stel je bezoek een paar dagen uit. Etc..